Over ons

Carola en Estrella

In 2004 zijn wij samen CareSStoffen.nl in Wijchen begonnen. Toen hadden we al twintig jaar ervaring in de textiel. We hebben een hart voor zelfmaakmode en vinden het belangrijk dat in één winkel alles te vinden is. In ons pand van ruim 800m2 is plaats voor een breed assortiment aan stoffen en fournituren waarmee we iedereen kunnen bedienen.

Raamdecoratie

Onze passie voor textiel gaat verder dan zelfmaakmode. Daarom hebben we boven onze stoffen- en fourniturenwinkel een prachtige afdeling met raamdecoratie. In de sfeervolle showroom vindt u een uitgebreide collectie: van inbetweens tot horren en van rolgordijnen tot houten jaloezieën. Onze expert geeft u graag deskundig advies en verzorgt het inmeten en ophangen bij u thuis of in uw bedrijf

Carola en Estrella van CareSStoffen
  • bd line
  • nootboom
  • qualite-tex
  • stenzo-logo
  • house
  • knipidee

Gezelligheid en koffie

We vinden het belangrijk dat onze winkel een gezellige plek is waar u zich op uw gemak voelt. Of u nu komt om uitgebreid te snuffelen tussen de stoffen en fournituren, of voor de aanschaf van raamdecoratie: wij staan altijd voor u klaar. Aan onze leestafel kunt u gezellig ideeën uitwisselen onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

Zien we u in Wijchen?

Bent u benieuwd naar onze producten? Neem dan een kijkje in onze prachtige showroom in Wijchen. CareSStoffen.nl is goed te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer. Parkeren kan voor de deur, gratis. Heeft u een vraag? Bel ons dan via 024-3555655.

Stuur ons een email

caresstoffen in wijchen