Horren zijn ideaal om te genieten van frisse lucht
en tegelijk insecten buiten te houden.

Horren houden insecten buiten

Soms is het prettig om uw huis even door te luchten. Bijvoorbeeld in de zomer, als op een hete dag een koele avond volgt. Ook wanneer het overdag minder heet is, is wat frisse lucht soms nodig. Om nare geurtjes te verdrijven of om even uw slaapkamer te verkoelen bijvoorbeeld. Maar van buiten komt niet alleen frisse lucht, ook ongenode gasten komen de deur of het raam binnen. Met een goede hor geplaatst door CareSStoffen.nl houdt u deze insecten eenvoudig buiten.

Deuren en ramen

Horren kunt u laten plaatsen op verschillende plekken in uw woning of kantoorpand. Niet alleen voor een raam, maar ook voor deuren. Voor iedere plek heeft CareSStoffen.nl een andere hor. Denk aan een hor die van links naar rechts schuift, of juist van boven naar beneden.

We geven u graag advies zodat u de hor kiest die bij het raam of deur in uw woning of kantoorpand past.

Verschillende soorten Horren

  • Geplisseerde hor
  • Rollende hor
  • Vaste hor
raamhorren wijchen

Alleen de beste kwaliteit

Horren zijn er in verschillende kwaliteitscategorieën. CareSStoffen.nl werkt alleen met horren van de beste kwaliteit. Deze zijn stevig, gaan lang mee en zijn gebruiksvriendelijk. In onze showroom vindt u naast raamdecoratie ook een groot assortiment horren, zodat u zich uitgebreid kunt oriënteren. Zoekt u een hor die niet in onze showroom staat? Dan bespreken we graag de mogelijkheden.

  • Voor ramen en deuren.
  • Stevige constructies en systemen.
  • Makkelijk in dagelijkse gebruik.

Vakkundige plaatsing van horren

Heeft u de juiste hor gevonden? Onze experts maken hem graag op maat. Vervolgens plaatsen zij de hor voor u. In overleg kiezen we een datum en een tijd waarop we de hor komen zetten.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar onze ruime collectie horren? Neem dan een kijkje in onze prachtige showroom in Wijchen. CareSStoffen.nl is goed te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer. Parkeren kan voor de deur, gratis.
Wilt u graag uitgebreid advies? Bel ons dan via 024-3555655.

Stuur ons een email

caresstoffen in wijchen