Gordijnen waar je vrolijk van wordt!

Privacy met gordijnen

Wanneer het ’s avonds donker is, zijn wat knusse lampjes essentieel. Maar zodra u die aanzet, kunnen avondwandelaars of buren goed bij u naar binnen kijken. De oplossing daarvoor is eenvoudig: gordijnen. CareSStoffen.nl heeft een prachtige showroom met verschillende soorten raamdecoratie, waaronder gordijnen. Daarnaast meten én plaatsen wij uw gordijnen vakkundig, zowel bij u thuis als in uw bedrijfspand.

Uitstraling van uw woning

Wilt u graag wat meer rust of juist een kleuraccent in uw huis? Dit kunt u bereiken door de juiste gordijnen op te hangen. Wanneer u bijvoorbeeld witte muren en een grijs interieur hebt, kan een gekleurd gordijn uw woning een hele nieuwe uitstraling geven. Hebt u juist veel kleur in huis? Dan kan het rust geven om een gordijn in een aardetint te plaatsen.

gordijnen stoffen

Gordijnen in uw bedrijfspand

Is de raamdecoratie in uw bedrijfspand aan vervanging toe of hebt u nog geen raamdecoratie? Wij geven u graag advies zodat u tot een goede keuze komt. Als u een keuze hebt gemaakt, meten wij de gordijnen voor u in en plaatsen wij ze in uw bedrijfspand.

Assortiment

CareSStoffen.nl heeft diverse soorten gordijnen, zoals:

  • Transparante gordijnen
  • Overgordijnen
  • Inbetweens

Deze gordijnen hebben ieder hun eigen voordelen. Transparante gordijnen geven net wat privacy, maar nemen niet al het licht weg en zijn subtiel aanwezig in uw interieur. Overgordijnen kunt u verduisterend laten voeren, waardoor ze heel geschikt zijn voor in de slaapkamer. Maar ook in de woonkamer zijn ze een prachtige toevoeging. Daar geven ze warmte en sfeer. Inbetweens zijn wat de naam al doet vermoeden: een tussenvorm. CareSStoffen.nl adviseert u graag welke gordijnen het beste bij de ruimte en uw wens passen, zodat u tot een goede keuze komt.

  • bd line
  • house

Inmeten en plaatsen

Als u de perfecte gordijnen heeft uitgekozen, meten wij ze voor u in. Onze expert doet dit nauwgezet, zodat uw gordijnen mooi sluiten en op de juiste hoogte komen te hangen. U kunt daarna de gordijnen zelf plaatsen, maar u kunt dat ook aan ons uitbesteden. In overleg kiezen we een datum en tijdstip waarop de we gordijnen in uw woning of bedrijfspand plaatsen.

Ga naar de meetintructies >

Bekijk de video

  • Meet met een metalen rolmaat of een vaste meetlat die lang genoeg is om in één keer te meten.
  • Meet minimaal twee maal om vergissingen te voorkomen.
  • Meet aan beide zijden, een plafond, vloer of kozijn is niet altijd waterpas; bij verschil in hoogte telt de kleinste maat.
  • Houd rekening met vensterbanken, verwarmingen e.d. want gordijnen moeten vrij kunnen hangen.
  • Houd in een nieuw huis rekening met de nog aan te brengen vloerbedekking.

Gordijnen in de showroom

In onze showroom vindt u een uitgebreide selectie showbanen en stalen zodat u zich op uw gemak kunt oriënteren. Hebt u iets in gedachten maar vindt u dat niet in onze winkel? Dan bespreken we graag de mogelijkheden.

Benieuwd?

Bent u benieuwd naar onze ruime collectie gordijnen? ? Neem dan een kijkje in prachtige showroom in Wijchen. CareSStoffen.nl is goed te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer. Parkeren kan voor de deur, gratis.
Wilt u graag uitgebreid advies? Bel ons dan via 024-3555655.

Stuur ons een email