Binnenzonwering geeft uw huis of bedrijfspand sfeer
en houdt de ruimte op de juiste temperatuur

Sfeervolle binnenzonwering

Soms mist een woning net wat sfeer of kleur. Bijvoorbeeld als u net verhuisd bent of als u uw interieur hebt veranderd. Binnenzonwering kan dan het verschil maken. Rolgordijnen, jaloezieën of een smaakvol vouwgordijn: CareSStoffen.nl heeft een ruime showroom waarin u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Daarnaast meten onze experts uw binnenzonwering in én plaatsen wij uw raamdecoratie.

Houd de zon buiten

Naast decoratief is binnenzonwering uiteraard ook functioneel. U kunt hiermee de warmte buiten uw woning houden, maar ook de hoeveelheid licht bepalen. U kunt ervoor kiezen om voor ieder raam dezelfde binnenzonwering te laten plaatsen, maar het kan ook mooi zijn om te spelen met verschillende soorten en materialen. CareSStoffen.nl denkt graag met u mee over de mogelijkheden.

binnenzonwering houten lamellen

Binnenzonwering in uw kantoorpand

CareSStoffen.nl verzorgt niet alleen binnenzonwering in woningen, maar ook in uw kantoorpand. U kiest de zonwering, wij meten en plaatsen het voor u.

In onze showroom vindt u een uitgebreide selectie stalen, zodat u zich op uw gemak kunt oriënteren. Hebt u iets in gedachten maar vindt u dat niet in onze winkel? Dan bespreken we graag de mogelijkheden.

Assortiment

  • Plisségordijnen
  • Jaloezieën
  • Vouwgordijnen
  • Duettes
  • Rolgordijnen
  • Lamellen
  • bd line
  • house

Binnenzonwering inmeten en plaatsen

Wanneer u de perfecte binnenzonwering hebt gevonden, meten we die voor u in. Onze experts hebben jarenlange ervaring met inmeten en zorgen dat de binnenzonwering van uw keuze perfect past op uw raam.

Meer advies over binnenzonwering >

Professionele plaatsing

U kunt ervoor kiezen om de zonwering zelf te plaatsen, maar u kunt dat ook door onze experts laten doen. Samen met u leggen we een datum en tijdstip vast waarop we de binnenzonwering plaatsen.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar onze ruime collectie binnenzonwering? Neem dan een kijkje in onze prachtige showroom in Wijchen. CareSStoffen.nl is goed te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer. Parkeren kan voor de deur, gratis.
Wilt u graag uitgebreid advies? Bel ons dan via 024-3555655.

Stuur ons een email