Raamdecoratie is bepalend voor de juiste sfeer

Raamdecoratie maakt uw woning af

Raamdecoratie geeft uw huis sfeer, privacy en kleur en is daarom onmisbaar. CareSStoffen.nl heeft een prachtige showroom waarin u een compleet beeld krijgt van de mogelijkheden. Van gordijnen tot plissés en van houten jaloezieën tot horren: alles is mogelijk. Wij meten én plaatsen uw raamdecoratie vakkundig, zowel bij u thuis als in uw bedrijfspand.

Sfeervolle showroom

Voor wie op zoek is naar raamdecoratie maar nog niet precies weet wat voor soort, is een sfeervolle showroom essentieel. Een plek waar u op uw gemak de stalen én showbanen kunt bekijken. CareSStoffen.nl heeft diverse raamdecoratie en toebehoren beschikbaar, zowel gordijnen als binnenzonwering, zodat u een indruk krijgt van de mogelijkheden.

raamdecoratie binnenzonwering
 • bd line
 • house

Inmeten en plaatsing

Als u een keuze hebt gemaakt, kunt u de raambekleding ook door ons laten inmeten en/of plaatsen. We doen dit bij u thuis, maar ook in uw bedrijfspand. Onze experts hebben ruime ervaring met werken op projectbasis en voorzien u graag van advies.

Ga naar de meetintructies >

Bekijk de video

 • Meet met een metalen rolmaat of een vaste meetlat die lang genoeg is om in één keer te meten.
 • Meet minimaal twee maal om vergissingen te voorkomen.
 • Meet aan beide zijden, een plafond, vloer of kozijn is niet altijd waterpas; bij verschil in hoogte telt de kleinste maat.
 • Houd rekening met vensterbanken, verwarmingen e.d. want gordijnen moeten vrij kunnen hangen.
 • Houd in een nieuw huis rekening met de nog aan te brengen vloerbedekking.

Assortiment

 • Inbetweens

  Inbetween gordijnen, ook wel Inbetweens genoemd, zijn licht doorlatende gordijnen, die qua stofdikte tussen gewone gordijnen en vitrage zitten.
  Ze zijn wel transparant, maar wat voller van stof. Hierdoor worden het gordijnen, waardoor je wel naar buiten, maar niet naar binnen kunt kijken.

   

 • Overgordijnen

  Met overgordijnen houdt u op een sfeervolle manier het (zon) licht buiten de kamer. Ook zijn deze ideaal om een kamer te verduisteren en hebben daarnaast ook een goede isolerende werking.
  Overgordijnen zijn in de meest verschillende kleuren en patronen te verkrijgen.

   

 • Jaloezie

  Een jaloezie is een soort binnen zonwering, dat bestaat uit horizontale stroken, die in verschillende breedtes te verkrijgen zijn, van aluminium, kunststof of hout.
  Ook bestaat er een serie die speciaal geschikt is voor vochtige ruimtes, bijvoorbeeld een badkamer.

   

 • Rolgordijnen

  Een rolgordijn is, zoals de naam al zegt, stof in een rol, die je door middel van een ketting omhoog of omlaag kunt ‘rollen’, om op die manier het raam te bedekken.
  Deze zijn in vele verschillende stofsoorten te verkrijgen, van semi-transparant tot verduisterend van effen tot met een structuur.

   

 • Plissés

  Plissegordijnen is een binnen zonwering die bestaan uit strak gevouwen, geplooide stof, die je als een harmonica uit elkaar kunt trekken. Zo zijn de plisségordijnen beschikbaar in transparante, semi-transparante en verduisterende stoffen.
  Een plissé is de geschikte raamdecoratie voor ieder raam. Van draai-kiepramen, ronde ramen tot driehoeksramen. Functioneel en duurzaam, dat zijn onze plissés.

   

 

We vinden het belangrijk om mee te gaan met de trends, maar ook voldoende klassiekers te bieden. Heeft u speciale wensen? Wij denken graag mee over de mogelijkheden.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar onze ruime collectie raamdecoratie? Neem dan een kijkje in onze prachtige showroom in Wijchen. CareSStoffen.nl is goed te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer. Parkeren kan voor de deur, gratis. We hebben een speelhoekje, een leestafel en heerlijke koffie! Hebt u een vraag? Bel ons dan via 024-3555655.

Stuur een email